Pennelit reenaa erkkariin ja Rássin lte:n osa-alueet

Viikon päästä on Oulussa Lappalaiskoirat ry:n erikoisnäyttely tokoineen ja terveystarkkeineen. Kasvateistani Jalo on tulossa Hyvinkäältä tarkkeihin ja haistelemaan erkkaritunnelmia. Tsaban viime pennuista kaikki kolme tyvärtä esiintyvät pentukehässä, kuten myös lpk-sijokkini Jaska. Turistikoirana paikalle on tulossa ainakin Tsaban ekoista pennuista Johka -poika, joka kastroituna ei tietenkään kehään mene. Tsabba aloitti juoksut, joten se ei edes turisteile erkkaripaikalla, sattuu vielä melkein tärppipäivätkin juuri viikonlopulle.

Mutta pennelit ovat nyt treenanneet pari kertaa yhdessä näyttelyshommia :) Hampaita niiltä on katsottu ennenkin pentukursseilla, ja häiriötäkin on alakoululaisilla siis ollut, mutta on se silti kova juttu noin pienille! Slk -pentujen 5-7kk narttukehään on ilmoitettu peräti 11 koiraa. Itse esitän Jaskan lpk -kehässä, joten toivottavasti joku ystävällinen sielu kuvaa mustia tytteleitä viereisessä kehässä!


Mustia pentuja hämärässä kuvatessa salama tuottaa säihkysilmiä, muuten kiva kuva Elmosta ja Tyynestä :)


Nemillä on korvat pystyssä! Siksi tämä kuva pitää olla surkeasta laadusta huolimatta blogissa!

Ai tä? sanoo Jaska

Jo väsynyttä porukkaa

Kävimme Tyynen (L. Petäjän Sara) kanssa tekemässä myös ekat peltojäljet. Hienosti se rauhottui jäljelle ja eteni määrätietoisesti pikkujäljen loppuun askel askeleelta. Nimikinhän sillä on enne, (pelto)Sara. Harmi kun ei otettu jälkeä videolle. Lpk-Jaska on käynyt tutustelemassa agi/toko -alkeisiin OKK:lla, jossa jatkaakin toko-opiskeluja, ja slk- tytöt taas ovat aloittaneet käymällä pentukurssit Activella. Oikein mukavaa porukkaa on jengistä kehkeytymässä :)

Rássi sen sijaan kävi leikkimässä Hynysen Reijon kanssa luonnetestissä Haukiputaalla. Jahka saan videon näytettäväksi, niin palaan tarkemmin asiaan :) Osa-alueet: Toimintakyky +2, Terävyys +3, Puolustushalu +3, Taisteluhalu +3, Hermorakenne +1, Temperamentti +1, Kovuus +3, Luoksepäästävyys +3 ja laukausvarma +++ yht. 185p. Ja koko ajan oli niin pirun hauskaa :D

Kommentit

  1. Sulla on oikein hyvä koira! Luonnetestin mukaan varmaan melko ihanne harrastuskoira :) Onnea hienosta tuloksesta! Saat alkaa miettimään josko olisi jopa jalostuskoira :) Niin tasapainoiselta vaikuttaa, tosin en ole millään lailla rodun asiantuntija mutta Rassi on hieno mimmi!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pennut muuttivat omiin koteihinsa

Tsekattuja

Virallisia