Tsabbadabba juoksee

Eli nyt sitten jännityksellä seurataan aloittaako Rássikin juoksut! Se on nimittäin ilmoitettu Tornion tokoihin lokakuun loppupuolelle. Rássin tokoihin liittyy semmoinenkin jännittävä juttu, että huomasin sen kisakirjasta alo1 -tuloksesta puuttuvan tuomarin allekirjoituksen. Kilauttelin kavereille neuvojen toivossa, ja nyt sitten joko postitan arvostelleelle tuomarille kisakirjan allekirjoitettavaksi tai Tornion kokeen tuomarilta pyydän allekirjoitusta arvostelulomakkeen kopion perusteella. Siinä _on_ allekirjoitus.

Tsaban juoksut alkoivat 2 kk myöhässä. Yleensähän Tsabba on ollut tarkka tyttö juoksuvälinsä suhteen. Rássin ekat ja toistaiseksi ainoat juoksut alkoivat kiirastorstaina 21.4 2011. Tsabankin ekat juoksut alkoivat kiirastorstaina, silloin joskus :) Mutta tosiaan, Rássilla mielellään saisi ollakin ainakin puolen vuoden väli juoksuissa. Toisaalta olisi kätevää, jos juoksut synkronoituisivat. Samalla vaivalla...Löysin puhelimesta Tsaban pennun (luultavasti Valo) kuvia, oisko noin 4 vkoa. Kyllä koiranpennut on hellyjä, ei kai tästä muuta voi sanoa, huokaus. Mutta että kumpi tuo, vaikea nuistaa enää miten värit muuttuivat. Johka oli pitkään paljon tummempi, mutta värit tasoittuivat. Koosta ne kyllä erottaisi, mutta vertailupentu puuttuu vierestä.
Hanna oli laittanut blogiinsa kuvia Johkasta, ja hyvän tähen, yksi kuin oli ihan Tsaban kopio! Jännää. Tässä Tsabba penskana:
Tsaban treeneistä sen verran, että pikkasen on tökkinyt sekä ruutuun meno että luoksarin pysäytys. Kummatkin niitä kuuluisia (entisiä) "varmoja", mutta hitaita. Treeniä siis luvassa nyt juoksujen ajan pihalla, koska emme voi halliin mennä. Ja tehona täsmäaiheisiin. Napakampaa pysäytystä (pitäiskö sittenkin vaihtaa suulliseen käskyyn) ja iloista ruutua.

Rássi taas, itse täydellisyys, on alkanut edistää seuruussa. Palkkaan nyt tehona taaksepäin ja seurautan purutyyny kainalossa. Jospa kuuri tehoaisi. Rássi tekaisi metsäjäljen viime viikonloppuna kuivalle kankaalle. Aivan mahtavaa jäljestystä, Keinäsen Jarin opit ovat menneet sillä kyllä syvälle muistiin. Huono puoli oli, että mystisesti se jätti esineet ilmaisematta. Mutta no...treenataan niitä talvi :)

Nappasin vielä tähän Emilialta kuvan Moskusta eli Tsokasta, joka kesällä etsi kotiaan vähän muita pentuja pidempään. Komia on!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pennut muuttivat omiin koteihinsa

Tsekattuja

Virallisia