Pikkureissu

Viikonlopuksi karautimme Savukoskelle. Perjantaina ennen reissua Rássi kävi yleisellä tokovuorolla häiriössä pitkästä aikaa pikkutreenit. Mulla oli auto pohjasta kiinni lumessa (13. pvä perjantai), joten vähän myöhästyimme treeneistä. Otettiin noutoa ja seuruutusta. Rássi ei ollut ihan parhaimmillaan. Treenien alkupuolella se joutui yllätetyksi, kun nuori bortsu halusi tulla pallopalkkaan osingoille. Rássilla meni pitempi hetki hakiessa hyvää keskittymistä taas, vaikka jatkoin suoriltaan bortsulta seuruutuksella ja palkalla,"ei tässä mitään niin kummallista". Niin ku ei oikein ollukkaan.

Viikonloppuna ei muuten treenattu lainkaan. Sunnuntaina vähän purutyynyä Rássille ja Tsabbakin pääsi palkkautumaan purutyynystä tehytyään suurin piirten viisi askelta hienoa seuraamista. Siitä sitä ei riemua puutu, kun Tsabba "tappaa" pahan purutyynyn, jota pieni lapinkoiratyttö ei siis kerta kaikkiaan voi ottaa kiinni muualta kuin kahvoista...Mutta Tsaban näkökulmasta se ON hyvä lelu, koska Rássikin tykkää siitä, pakko olla :)

Maanantainakin otettiin vielä vain kakeja ja puolenkymmentä tunnaria (1,5 metrin päästä). Mutta tiistaina oltiin jo hallilla. Pakko vähän kertailla, että onko sitä treenattu vai ei, koskapa tokot ja uuden luokan korkkaus odottaa helmikuussa.

Kovasti innoissaan odotetaan myös Sirman juoksuja, josko se tulee astutusreissulle tänne pohjoiseen. Ja miten kaikki onnistuu ;)Että tämmönen retki!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pennut muuttivat omiin koteihinsa

Tsekattuja

Virallisia