Pennelit ohittivat kolmen viikon rajapyykin

L. Petäjä Akmeeli eli Unna lähettää terveisiä tulevaan kotiinsa :)
L. Petäjä Akmeeli "Unna" ja L. Petäjän Sara "Tyyne" häröilevät yhdessä tuumin.
Tytöistä Akmeeli ja Sara on jo ristitty tulevien omistajien toimesta, ja niille on myös laitettu pentupannat. Sara eli Tyyne on melkoisen ahne jauhelihan syöjä, ja olikin painossa ohittanut syntyessään suuremman Piekan. Erot painoissa ovat kuitenkin hyvin pieniä koko pentueella.

L. Petäjän Piekka
Näyttelyhäkin valtiaana
Tsabba imettää edelleen tunnollisesti. Matolääkkeet syötiin koko porukalla. Tsaballe lääkkeen antaminen meni rutiinilla, mutta jälkikasvu irvisteli enemmän ja vähemmän.

Maitobaari

Ja pystybaarin asiakkaat

L. Petäjän Sara
L. Petäjän Käpälä


Kaikilla pennuilla on tiedossa kodit. Tytöt jäävät kaikki Ouluun, toinen pojista muutta Rovaniemelle ja toinen Pohjois-Norjaan. Melkein kaikkia on jo käyty katsomassa kertaalleen tulevista kodeista, ja onpa muitakin vieraita pennuilla käynyt. Isä-Jekun emännän käyntiä odotamme alkuviikosta sillä mielin, että saisimme avustettuina otettua järkevät kuvat tyypeistä :)

L. Petäjä Njarga
Ei ehkä varsinainen lintukoira, mutta pehmovariksen selättää ja lopettaa viidakon leijonan tavoin kurkkuun puremalla.Kommentit

  1. Jekun emäntä odottaa käyntiä malttamattomana! Hyvä kuulla että jokaisella söpöläisellä on nyt koti tiedossa, eikä kyllä ihmekään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pennut muuttivat omiin koteihinsa

Tsekattuja

Virallisia