Pentujen puuhapäivä

Pennut elävät nyt sitä vaihetta, kun oma tila ei enään riitä, vaan portista pitäisi karata ulos aina kun voi. Toisaalta suuressa maailmassa meinaa salpautua henki, kun tulee niin paljon uutta. Sinne se on kuitenkin pennun mieli.

Lauantaiaamuna L. Petäjän Käpälää käytiin katsomassa koko oman perheen voimin. Pentu olikin lähes ainoa, joka jaksoi seurustella vieraiden kanssa. Loput nukkuivat päiväunia. Iltapäivän helteisiin lähdettiin ulkoilemaan oikein autokyydillä metsään. Järjestelyt häkeissä ja boxeissa eivät oikein onnistuneet pentuja mielestä sinne päinkään, joten menomatka oli varsin työläs. Lisäksi yksi tytöistä oli kuolannut matkapahoinvointia. Onneksi paluumatkalle ymmärsin järjestää olot joukkuetta miellyttävällä tavalla, ja matka kotiin päin sujuikin jo rauhallisesti pötkötellen hiljaisuuden vallitessa, eikä kellään ollut huono oloa.

Tänään ulkoillaankin pentujen kanssa ihan nurtsilla vaan. Rássi veti hyvän setin perjantain hakutreeneissä, joten PAHA näyttää todennäköiseltä pikemmin kuin arvasinkaan. Ei ikinä suorapalkkaa, vasta viimeiseltä maalilta patukka, ja melkosen kaavamaista treeniä, siitä meijän Rássi tykkää :) Oli hankala maasto perjantaina, ja jouduin pistottamaan vaikeampikulkuisille jänkätöppäreille normaalia tiheämpää. Siinäpä tulikin esille koiran peruskunto, joka tosiaan voisi olla parempi. Viimeiselle pistolle koira lähti jo Rássiksi rauhallisesti,ja ilmaisullekin oli maalilta lähtenyt hetken henkeä vedettyään. Uintitreeniä on siis luvassa kunnon kohottamiseksi. Ja tälle illalle peltojälki.

Sini muiden muassa oli mukana metsässä kuvaamassa pentuja, tässä muutamia näpsyjä:


Käpälästä hyvä otos!
Piekka

Akmeeli ja Käpälä Sannan sylissä

Akmeeli
Njarga boxissa varjossa

Piekka

Tsabba hoitaa Saran matkapahoinvoinnin pois

Väsyttää, on kuuma

Välillä tankataan

Njarga käpyjen keskellä

Vasemmalta Sara, Njarga, Akmeeli, Käpälä ja Piekka. 

Ja kotiin kun päästiin nin otettiin lounastarjoilut ilolla vastaan.  Kyllä reissussa tulee nälkä!


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Pennut lähenevät viikon ikäpyykkiä