Nappisilmä

Omaan kotiinsa viikko sitten muuttanut Unna lähettää kuvaterveisiä :) Kuvat Henri Sarkkinen.

Unna ja hyvä kaveri "isosisko" Tinka

On se melkoinen nappisilmä!


Unna on ollut uudessa kodissaan reippaana, ja ehtinyt jo tehdä vähän tuhojakin. Vilkasliikkeinenhän tämä sijoitustytteli oli jo äitinsä helmoissa, ekä vauhti ole ainakaan hidastumaan päin. Samoin Tyyne on jo kotiutunut ja ruoka alkanut maistua ulkotöiden jälkeen. "Hevostytöllä" puuhaa riittää omassa pihapiirissä :)
Kodastakin on uutisia kuulunut. Poika on aloittanut maailman valloituksen karavaanarina, paimentolaiselle oikein sopivaa hommaa kerta kaikkiaan. Perheen lapsienkin kanssa yhteiseloon on jo toteltu pikkuhiljaa. On siinäkin omat kommervenkkinsä, kun lapset ovat pieniä ja pikkukoiran hampaat teräviä. 

On tosi mukava kuulla pentujen sopeutumisesta omiin koteihinsa. Ainahan niistä vähän huolta kantaa kun käsistään laskee. Vaikka tietääkin, että hyviin koteihin pentuset menevät ja varmasti pärjäävätkin. Onhan nuita itekkin hakenut ja omaksi ovat kasvaneet :)

Rássi on lopettanut sairauslomansa purutreeneihin (ehkä minäkin vielä joskus opin). Sen lisäksi on keskitytty hinkkaamaan perusasentoa taaemmas (miten se voikin liukua aina eteenpäin...) ja uuden supermagneetin turvin otettu magneettipallo tueksi seurauttamispaikan korjaamiseen. On se mainio juttu tuo magneettipallo, vaikka sitä hifistelynä on pidettykin. Kiitos siskon sain alkuperäisessä pakkauksessa mukana olleen magneetin tilalle supermagneetin, alkuperäinen kun irtoili aika hanakasti ja lopulta toinen puoli sitten katosi lopullisesti.

Tsabbakin on tottistellut, jopa PK-A:ta on rynnistetty molempiin suuntiin. Fyysinen kunto sillä ei varmaan pentujen jäljiltä vielä ole kohdillaan, mutta liikkumallahan se kohenee. Olen juuri tajunnut, että Lappalaiskoirien erkkarin tokoon voisinilmoittaa Tsaban. Erikoisnäyttelyhän on syksyllä täällä Oulussa.

Tiistaina kävin talkoilemassa jälkikokeessa, jossa elämyksiä tarjosi hirvi tömistelemällä kesken tottiksen kentän halki! Olipa äimistyttävä hetki! Ehkä kuitenkin vielä äimistyttävämpi tottista parhaillaan suorittaneille koirakoille. Onneksi herpaantumisesta seuranneita pistemenetyksiä suurempia vahinkoja ei sattunut kellekkään. Ei edes kohti ampumista juosseelle hirvelle, joka ehkä halusikin näyttää ettei starttipistoolia tarvitse pelätä ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta