Pentujen varaustilanteesta

Pietan pennut tulevat luovutusikäisiksi eli täyttävät 7 vkoa huomenna perjantaina 1.7 2011 :) Näillä näkymin molemmat tytöt ovat varattuja, ja Korven Musikki tullaan hakemaan jo lauantaina.

Pojista Korppi Routsa on varattu, ja lähtee maanantaina kohti Hyvinkäätä. Pikkuinen, pörröinen poika Korpi Vuoccu on vapaana. Komea urospentu Korpinmusta on alustavasti varattu, mutta peräti toiselle mantereelle. Sen kohtaloa täytyy vielä miettiä, pikkaisen arveluttaa pientä pentua lähettää lentokoneella niinkin pitkää matkaa. Joka tapauksessa Korpinmusta näillä suunnitelmilla on lähdössä Routsan kanssa kohti Helsinkiä samalla kyydillä. Myös Pieta palaa poikiensa seurassa kotiinsa, johan se on pääsiäisestä asti reissussa ollutkin.

Vuoccun kohdalla olen miettinyt jalostusoikeuden jättämistä yhteen pentueeseen, mikäli sopivanoloinen koti sille löytyy. Siinä tapauksessa hyvitän pennun hinnasta 25% ja kustannan aikanaan jalostuskäytön vaatimat terveystarkastukset. Pentujen rekisteritodistukset tulivat eilen postissa. Punaiset paperit, pentujen rekisteritunnuksethan ovat ER -alkuisia isoisä Calmmon ollessa Ruotsissa rotuunotettu.

Kokosin eilen pentuohjeen kylkiäisiksi kuvat isästä, emästä ja isovanhemmista. Mukavasti niistä lapinporokoiran monimuotoisuus näkyy :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta