Pietan kolmeviikkoinen pesue: 3 urosta ja 2 tyttöä :)

Pieta (Tuhkavuorten Usvahuurre) ja Ruotsin tuontiuroksemme Runtu (Njarga Caviheaddji Runtu) saivat aikaiseksi 6 pentua, joista yksi tyttö ei selvinnyt ensimmäistä vuorokautta. Loppu pesue on ollut pontevaa sakkia ja Pieta huolehtiva emo. Ihan yhtä pedantti se ei ole kuin Tsabba oli omiensa kanssa, mutta sitäkin enemmän se viettää aikaa pentujensa kanssa. Pieta ei ole vieläkään hyväksynyt vieraita koiria (Tsabbaa, Rássia ja Tsokkaa) lähellekään pentujaan.

Ensimmäiset kaksi viikkoa pennut viettivät Pietan kanssa yläkerrassa kaikessa rauhassa. Sen jälkeen pentulaatikko siirrettiin alakertaan keittiöön "elämän keskelle". Kolmeviikkoissynttärin kunniaksi pentulaatikosta luovuttiin, kun seinät eivät enää yksinkertaisesti pidätelleet penskoja sisällään. Sama kuvio, kuin Tsabankin penskojen kanssa :)

Hauskaa oli, että kuulin televisiossa tulleessa susidokumentissa kerrotun susiemon hoitavan kaksi ensimmäistä elinviikkoa pentujaan pesässä, jonka se sen jälkeen hylkää ja siirtää pennut uuteen paikkaan. Meillä mennään susirytmissä ;)

Perjantaina pennut myös laajensivat makumaailmaansa matolääkkeen ja jauheliha-piimäseoksen verran, jälkimmäinen oli huomattavasti suositumpaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pennut muuttivat omiin koteihinsa

Tsekattuja

Virallisia