Tarkastettu, sirutettu, madotettu

Sade jatkuu, eikä pentujen kuvaamisessa ole mitään järkeä tässä valossa/valottomuudessa. Kaikki pennut on tarkastettu eläinlääkärillä ja samalla saatu sirut niskaan. Kennelliitosta odottelen laskua rekisteripapereista. Pojilla ei kellään olleet vielä kivekset laskeutuneet, mutta eipä näillä ikääkään ole vasta kuin rapiat 5 viikkoa. Lääkäri arveli, että eivätköhän ole rokotusten aikaan jo paikoillaan. Muuten ovat tervettä porukkaa, sydämet lyövät reippaasti ja navat ovat kunnossa :)
Sirutuksessa Korpiorvokki emänsä draamantajun perineenä huusi oikein sydämen kyllyydestä, Musikki sen sijaan ei päästänyt pihaustakaan. Pojat vinkaisivat kaikki mallin vuoksi vähäsen.Automatka (140 km kokonaisuudessaan) meni hyvin. Musikilla oli tullut kuolaa ja pikkasen ruokaakin ulos menomatkalla, muut olivat vain vähän hämmästyneitä. Sirutusreissu tuli eläinlääkäreiden kesälomien vuoksi puskista, ja olin juuri vähän ennen lähtöä ruokkinut ja madottanut penskat. Ei nyt ihan ideaali tilanne ensimmäistä automatkaa silmällä pitäen, mutta hyvin meni.
Tsaban pennuista kuuluu hyviä uutisia. Varri on jo ensimmäistä kertaa työmaallaan eli vasanmerkityksessä tutustumassa ympäristöön. Tsokka eli Mosku on sopeutunut ongelmitta kaupunkielämään, yksinoloon ja jopa alkanut sisäsiistiksi samalla rysäyksellä :o Iita on yhä oma villikissa -itsensä :) Johkan kuulumisia voi seurata sen omasta blogista, kiva juttu!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta