Beehoota ja tokottelua

Rássi kävi tepastelemassa Sodankylässä BH-kokeen läpi. Koira vaikutti siltä, että tuli tehtyä vasta lämmittelykaavio ja nyt alkaa varmaan treenit! Paikkamakuussa tutut kaksi ryömimisliikettä ja lopussa pientä vinotusta. Plääh. Muuten meni oikein hyvin. Ite jännitin sen verran, että käskyt kajahtivat piiiikkasen liialla volyymilla ja alkuseuruussa -yhäkin tuttuun tapaan- parit hyppyaskeleet Rássilla. kaupunkiosuudella se oli itse varmuus, eikä noteerannut mitenkään häiriöitä. Pysähtyvää autoa se ensin ohmetteli ja sitten meinasi hypätä autoon tutustelemaan kuskiin, mutta palautin neidin maan pinnalle. Kovasti kehuja koiralle tuli tuomarilta ja muutamalta muultakin :) Hyvä Rasseli!

Pohdin ja emmin vieläkin Tsaban ilmoa tokoihin. En nyt oikein saa selvää onko se koevalmis vai ei. Tänään se toimi kuin unelma, eilen oli ihan alavireinen. Liikkeet sinänsä vaikuttas olevan ok. Ehkä ilmoa, ehkä en.

Rássi jatkaa varmaankin vielä tänä syksynä toko-avossa. Se ihmettelee syvästi tokohypyn muuttumista esteen takana seisomisesta istumiseksi. Itse olin unohtanut, ettei avossa tarvi vielä istu-seiso-maahan. Ja luoksarin pysäytyksenkin olin unohtanut. Kuinka huono muisti sitä ihmisellä voikin olla.

Parit kuvat Jalosta:

Ja Rokusta:

Ja Muskasta:Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta