Rássi 20.8.11 Kemijärvi

Kuvat Saara Kangasniemi


Ensimmäiset viralliset tokot Rássilla menivät ihan jees. Paikkamakuussa oli samaa hermostuneisuutta kuin epävirallisissakin, mutta tuomari ei siitä rokottanut. Sen sijaan seuruun tiiviydestä (estää ohjaajan liikettä hmmm ?), pienellä hypyllä perusasentoon siirtymisestä ja liikkeiden välisestä kiittämisestä/innostamisesta kyllä. Luoksarissa Rássi ennakoi perusasentoon liikkurin käskystä, se oli selkeä virhe. Hypyssä viimeisessä perusasennossa pylly meni juuri juuri maahan. Tulos ALO1 188 p KP sij. 1/6, tuomarina Erkki Shemeikka.

Tuo paikkamakuu ihmetyttää, lienee reenin paikka. Rássi nytkähtelee ihan selvästi luoksaria ennakoiden. Paikallaanhan se pysyy, mutta aika vaikia on toko alo:n paikkamakuussa koiraa tuijotella.

Uusi huoli tuli perjantain kokeenomaisissa treeneissä raviradan tuntumassa: hevoset. Ràssi reagoi niihin yllättävän reippaasti ja Sodankylän koekenttähän on esteradan vieressä, glups! Oli yllätys kyllä.

Tsabba veti samoissa reeneissä putkeen kaikki voi:n liikkeet. Ei mitenkään suurella menestyksellä. Jostain syystä ruutu oli hukassa ja metskuun ei voinut koskea. Taisi prinsessaa kolea sadekeli syödä. Aamulla metsku oli vielä ihan normi nouto. No, tulipahan reenattua mammaloman jälkeen ekaa kertaa oikein tosissaan.

K-järven kokeiden jälkeen olimme kaupunkilomalla kerrostalossa. Maalaiskoirat saavat välillä tuntumaa vilkkaampaan ympäristöön :) Rássin mielestä parasta olivat talon lapset, kaikenlaista estehyppykisaa ja muuta touhotusta riitti lasten kanssa. On kiva huomata kuinka kivasti se touhuaa lasten kanssa. Tsabbaa lähinnä huokautti nuorison melskaus. Mutta tulipahan silläkin käytyä lapsuusmaisemissa :D

Ai niin, vielä mahtiuutinen Tsaban Naltio -pentujen isästä: Nuka valmistui AVA: ksi (agilityvalio) viikonlopun ageissa!! Hieno juttu, taisi olla suomenlapinkoirien kautta aikojen kolmas AVA :))

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Pennut lähenevät viikon ikäpyykkiä