Rekisteröintiä odotellessa

Tällä viikolla pennut saavat taas matolääkkeen ja uusien pantojen lisäksi sirut niskaansa. Sirutuksen myötä pentujen rekisteröinti nytkähtää eteen päin. Toivottavasti posti kulkee Kennelliiton konttorilta eli etelästä pohjoiseen ripeästi joulupostiruuhkista huolimatta.

Loihakka Juuoivin Kamposkahvi "tumma tyttö"Tämä kuudes lappalaiskoirapentueeni on nimetty Jungoivin eli Juuoivin mukaan. Jungoivi on jyrkkä tunturi lähellä Korvatunturia.

Loihakka Juuoivin Suorvus 

Tämä poika on ensimmäisenä syntynyt merkkivärinen poika. Suorvus tarkoittaa kelopuutaLoihakka Juuoivin Rusinasoppajänkä "tumma poika"
Rusinasoppajänkä on jänkä Juuoivin lähellä. Tämä vilkasliikkeinen poika leikkii mielellään malinois Nástin kanssa. Niin mielellään, että on keksinyt jo useamman tavan karata kompostiaidan toiselle puolelle. VideoLoihakka Juuoivin Suvimyrsky "vaalea tyttö"
Tämä tyttö lähtee yhdessä Sagan kanssa kotiinsa ja jää asumaan äitinsä kanssa samaa taloutta.


Tämmöisiä nämä kuvat yleensä ovat 😂Loihakka Juuoivin Voi Ietari "valkovarvaspoika"
Tämä poika on niukkamerkkisin pennuista, vaikka silläkin selvästi merkkejä tulee. Takajalkojen varpaat ovat valkoiset, eli ne kirkkaimmat merkit löytyvät sieltä.Násti on jo tutustunut kaikkiin pentuihin, tai pennut Nástiin. Pennuilla siinä enemmän on päivittelemistä.

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvia ja nimiä