Siinähän ne menee sivussa

Nimittäin Tsaban tokotreenit :) Näin valmistelemattomalla valmistautumisella ei ole kyllä koskaan oltu menossa kokeeseen, mutta menköön. Vuoden kisatauolta täytyy joka tapauksessa palata joskus, joten nyt sitten kotikisoissa ja seuran edustusjoukkueessa. Luoksarin pysäytysten vaihto käsimerkeiltä suullisiin käskyihin on vähän vaiheessa, ja ruutuun meno pikkasen epävarmaa, mutta tuurilla ne laivatki seilaa ;)


Ai mie vai?
 

Rássi kävi Torniossa korkkaamassa tokon avoimen luokan. Mukaan mahtui huippuhienoja liikkeitä, ja sitten nuoren koiran kokemattomuudesta johtuvia hasseja. Hyppyeste ei jostain syystä näyttänyt Rássista hypyltä, joten siitä nolla. Se kiersi esteen taakse seisomaan, takaumia alosta ilmeisesti ;) Paikkamakuussa huomasin jo jättäessä sen jäävän ihan liian kovaan vireeseen ja ennestään tutut ryömimisliikkeethän sieltä oli tulleet. Arvosana 7. Nouto oli hauskin pistemenetys, palautusosoite oli nimittäin hukassa, liikkurin ja tuomarin kautta koira päätyi palauttamaan kapulan sivulle :) Se varmaan hölmistyi tapahtunutta itsekin niin että palautti turvalliseen perusasentoon :D Ikinä koskaan Rássi ei ole muuten palauttanut mitään sivulle. Noudosta 8. Kokonaispisteet 164, sijoitus 3/7 ja 1-tuloshan se oli kaikesta huolimatta.

Luoksari ja seuruu tekivät suurimmat vaikutukset tuomariin, joka oli Torniossa Heli Kelhälä. Kokonaisvaikutus  nollasta huolimatta 10. Erityismaininta sujuvasta yhteistyöstä jota ilo katsella ja koirasta, joka todella nauttii tekemisestä. Seuraaminen oli Helin mielestä kerta kaikkiaan erinomaista ja perusasennot mahtavia. Tuomari huomautti kyllä koiran liiotelluista käännöksistä, ja epäilenpä jonkun tokotuomarin niistä vielä pisteitä vähentävän. Rássihan "paiskautuu" käännöksiin. Meillä on tuo taiteellinen vaikutelma ollut treenatessa vahvasti mielessä :D

Ensi viikonloppuna Päivi Lamminen tuomaroi molempien koirien kokeen Pellon Rohki -hallissa, jännä nähä mitä tapahtuu.


Maa on kuurassa jo päiväsaikaankin, mutta niin on Tsabankin turkki kasvanut talvikuntoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta