Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta

Pietan ja Runnun pentuset alkavat olla vähemmän pentusia ja enempi isoja koiria. Ikää 7 kk. Ensin Loihakka Korven Musikki aka Muska -neitokainen :)

Muska kuvat Anna-Maija BaasLoihakka Korpinmusta aka Jalo
Kuva Kati Savukoski
Kuva Pia Pohjantalo

Loihakka Korppi Routsa aka Roku
Kuva Bitta Jozefowski
Molemmat pojat kulkevat omatoimisesti ovista eli aukovat lukitsemattomat ovet omien tarpeidensa mukaan. Tähän Kati kyllä totesi, että ei ne emäänsä ole moisessa näppäryydessä tulleet... :D Ex-sijokkini Silipa on harrastanut tätä myös jo nuoresta pitäen. Eli jos pirtissä käy veto, Silipa on mahdollisesti lähtenyt takaovesta ulos.

Lunta on tullut siinä määrin, että torstai-iltana hukkasimme The punaisen narupallon. Rássi etsi sitä urhoollisesti ainakin 10 minuuttia. Ajattelin jo, että ensimmäinen kerta kun Rássilla jää jotain löytämättä. Tänään kuitenkin, plim! Pallo roikkui puussa!! Sieltä haravoin sen takaisin odottavalle yleisölle ja jihuu...
Rássin luustokuvien tulokset tulivat Kennelliitosta, lonkat A/A, kyynärät ja polvet 0/0. Hyvä juttu! Ei siinä mielessä mikään yllätys, että kuvannut ell totesi ekasta kuvasta "A-lonkat ne on vaikka mitä tekis". Silmätarkkiin mennään keväällä, koska tarkkimahdollisuuksia näillä leveyksillä on rajoitettu määrä ja seuraava sellainen olisi tammikuun lopussa. Juurikin samana viikonloppuna kuin Pellon luonnetestit,joihin olen varautunut menemään molemmiksi päiviksi tekemään jotain.

A-lonkat kinoksessa, A-lonkat myös kinoksen takana piilossaAi, moi. Mie olin tässä just nokosilla ja lussuttamassa tätä peittoa. Ai, ei oo minun peitto? En oo ikinä kuullukaan.
Tsaban ja Nukan jälkeläisistäkin olisi uusia kuvia, vain siirtämisen vaiva olisi nähtävä. Sijoitustytöstä vielä tuoreempaa kuvaa odottelen, vaikka ei täällä kaamoksen keskellä kovin palkitsevaa kuvaaminen ole. Kovasti on Nuka periyttänyt kauniita merkkejään. Jospa seuraavalla kerralla sitten!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Pennut lähenevät viikon ikäpyykkiä