Haku kuvina

Ansku oli hakureeneissä mukana hovikuvaajana, ja hienot kuvasarjat kuvasikin. Kaikki kuvat siis Anna-Leena Nordberg.
Täältä me tullaan! Tässä vaiheessa Rássi bongasi keskilinjalla kuvaajan kameralaukkuineen ja sateenvarjoineen, ja vetäs oikein komiat haukut kohti epäilyttävää henkilöä. Ihan hyvä häiriö, ja hyvin Rasseli keskittyi töihin häiriöstä huolimatta.

Kolme maalia, joista tässä ekalle lähdössä. 

Kita ammollaan, koska lähtövingahdus kuuluu asiaan alkajaisiksi. Kesän ekoissa treeneissä ääni kuului kaikilla pistoilla, nyt enää ekalla, joten luultavasti jää pois toistojen myötä.

Sinne meni! Irtoaa hyvin kauaskin. Suoria pistoja luulen, että teemme seuraavissa treeneissä "jäniksillä".  

Näissä treeneissä kaksi ilmaisua takarajallle valmiille piiloille, ekasta palkkana ruokaa, toisesta pallo. 

Maaleilla oli irtorullat. Toiselta maalilta Rássi tuli kiinto suussa, mikä ei sinänsä ole ihmeellistä. Huonona puolena se, ettei varmuudella tiedä kävikö koira maalilla asti. Radiopuhelimet kieltämättä ois kova sana. Tällä kertaa koira kuitenkin oli käynyt maalilla, ottanut irtorullan, kiertänyt makaavan maalimiehen, puottanut touhottaessaan irtorullan ja napannut sitten kiintorullan ja lähtenyt. 

Rullat palauttaa aina nätisti eteen ja rauhassa kiinnitetään näyttöliina.
Näytölle koira lähtee hyvin, ilman minua tällä kertaa molemmat näytöt.

Kolmas maalimies olikin suorapalkka jänis, huippuleikittäjä Satu! Kovasti oli Rássi innoissaan, niin kovasti että patukastakin tuli entinen ja sisältä löytyi ne samat pehmeät täytteet kuin edellisestäkin juuttipatukasta.
Rovaniemellä viikonlopun leirillä hakukouluttajana vieraillut Reija Nieminen toi uusia ideoita meidänkin hakutreeneihin. Enemmän yllätyksiä treeneihin, karkaavia maalimiehiä eli jäniksiä, ja muuta vaihtelua, sekä tunnollista risteilyn opettamista. Tervetullutta ajattelun aihetta!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvia ja nimiä