Uuden vuoden uudet kujeet ja jekku

Uusi vuosi aloitettiin uudessa pk tottis-ryhmässä, itse asiassa jo väliviikolla. Rássin vire on saatu alemmas syöttelemällä ruokapalkkaa, mutta estenoudoista se yhä nousahtaa melkoisiin tiloihin. Nyt sitten työstetään saalisrauhaa, nostan sitä kovasti paljon ja sitten etitään rauhaa ja taas taistellaan...over and over again. Itehän menen kyllä Skogsterin Mian noutoklinikallekin helmikuussa, Rássin ei tartte välttämättä tulla :)

Rássin tokoryhmä on melko lailla samassa kokoonpanossa, mutta kuutamoryhmänä klo 21-22. Tokossa belki on rauhottunut taas talviteloille. Painaminen loppuu, kun vain jaksan olla musta-valkoinen, enkä ala sönköttämään mitään turhaa. Paikkamakuuta on tehty ruokaa etutassujen välissä ja tuntuu ihan siltä niin kuin se helpottais jännittyneisyyttä.

Tsabba aloitti reilunpuoleisen karvanlähdön, joten kevään juoksut lienee ajallaan tulossa. Rássihan on ilmottu helmikuussa toko evl: ään, mutta epäilenpä juoksujen sotkevan koesuunnitelmat. Ostan varmaankin ensi kuussa kausikortin sisähalliin, niin Tsabbakin pääsee paremmin tokoilemaan. Jonkinlaista breiktruuta ehkä on huomattavissa Tsaban ruutuun menoissa. Lisäksi olen alkanut tehdä sillekin sivulta maahanmenoja etupalkalla, jolloin saan sen suorempaan maahan.

Menneenä viikonloppuna Halla kävi tsekkaamassa sulhasehdokastaan, josta tässä jonkinlainen kännykkään tarttunut epämääräinen otos.


Jekku odottelee vielä loppuja terveystarkkien tuloksia Kennelliitosta. Erittäin positiivisen vaikutuksen se teki, rauhallinen ja varmanoloinen koira. Omistajiensa mukana kulkenut veneilemässä ja metsäreissuilla, ei pelkää ääniä eikä arastele erilaisia alustoja. Se on aika reilunkokoinen ja erittäin hyväturkkinen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta