Kolme viikkoa tulossa täyteen

Pennut ovat nyt muuttaneet kamarin pentulaatikosta keittiöön. Viikonlopun kunniaksi maisteltiin ensin lauantaina varovasti jauhelihaa piimän kera ja sunnuntaina jo syötiin ihan kunnolla samaa menu. Pennuille ruoka kelpaa ja piimää on niin päässä kuin tassuissakin. Valkovarvasuros on varmistanut ruuan saannin tunkemalla kummallakin kerralla makaamaan lautaselle. Ei mikään korrektien ruokailutapojen ateria siis :)

Saga on tänään jo aloittanut kolmen päivän Axilur-kuurin (matolääke) ja pennut madotan maanantaina ensimmäisen kerran. Pennut siirtyvät pikku hiljaa lihan kautta syömään nappulaa, joka näillä pennuilla on Happy Dogin Baby Lamb and Rice. Lisukkeena menee Nutrolinin pentuöljy, jota myös Saga saa omaan ruokaansa.


Tytöt vasemmalla, pojat oikealla


vaalea, merkkivärinen poika

tumma poika

tumma tyttö

Pentue on toteutettu yhteistyössä Heidin kanssa (kennel Taigahaun). Heidin Jojo (Ikuisesti Aika Kone) on näiden pentujen isänisä. Tässä LINKKI Jojon luonnetestiin. Videolla ensin näkyy testin alkuhaastattelu ja sen jälkeen testin eri osiot, poislukien pimeä huone, jota ei pääse videoimaan. Jojo otti testin kyllä rennosti :)

Tässä vielä osa-aluepisteet Jojon testistä 13.9.20214:


ArvoOsasuoritusTulosPisteet
1+2ToimintakykyHyvä30
2+1aTerävyysPieni ilman jälj. jäävää hyökkäyshalua1
3+3PuolustushaluKohtuullinen, hillitty3
4+2aTaisteluhaluKohtuullinen20
5+2HermorakenneTasapainoinen70
6+2TemperamenttiKohtuullisen vilkas30
7+3KovuusKohtuullisen kova24
8+3LuoksepäästävyysHyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin45
9+++LaukauspelottomuusLaukausvarma
Yhteensä223Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvia ja nimiä