Rássi treenailee

Perjantaina hallilla apuri kuvasi Rássin tekemisiä. Olen ottanut "vielä nopeampaa" istumista palkkaamalla pallolla heti liikkeestä kun koira istuu. Seurauksena se ei enää istu, vaan jää odottamaan palloa. Josko jatkossa muistaisi olla ottamatta moisia harjotteita ilman apparia. Arvatenkin on tullut palkattua myös sinne päin tekemisestä. Olisiko tehty varmaan viisi toistoa ennen kuin koira alkoi tehdä liikkeestä istumista asiallisesti.

Kuvattiin myös hyppäämistä. Rássi saisi hypätä kauempaa, ottanemme okserin käyttöön.


Tsabba treenaili pihalla aivan intopinkiänä. Se on semmoinen tyttö, että ennen juoksuja on energiaa vaikka muille jakaa. Juoksujen jäkeen ei tapahu mitään. Pitäisi päästä tuota pre-juoksut tilannetta käyttämään hyväksi kokeissa :)
Ja koska viikonloppuna meillä oli kylässä juoksuinen Sirma, Rássi aloitti juoksut sunnuntaina. Juoksuväliksi jäi nyt vain 4 kk, kun edellinen oli 7 kk. Silloinhan Tsabba aloitti juoksut ja Rássi kaksi päivää perässä. Toivoa soppii, että seuraavat juoksut tulevat vasta joskus pitkän ajan kuluttua...

Tunnari varustettuna liikkurilla ei ole belgillä sujunnut aiempaa paremmin hallilla. Otin sunnuntaina ensin sisällä kotona kaksi perfect tunnaria ja sitten siirryimme pihalle ja Kati liikkuroimaan. Eka oli normaali kaaos. Ei mitään järkeä. Ykskaksyllättäen seuraavat kaksi se teki aivan moiteetta, hienossa vireessä ja tarkasti kapulalta kapulalle siirtyen. Ekalla onnistuneella kerralla oli vähän hajustuneempi oma (epäonnistuneelta tunnarilta jäänyt), mutta toinen tehtiin ihan kisamaisesti. Jee!! On siis toivoa paremmasta :)

Rássi hallilla

Tsabba kylkeytyy yövieraaseen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta