"Vastaan haasteeseen ja haastan edelleen"

Suvi täräytti tämmösen, ja koskapa positiivisuus on per...usta, pakko osallistua :)


Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).1. Liikkeelle lähteminen tuo hyvää mieltä (vaikka väsyttäis, eikä inspais alunperin tasan mikään). Liike rauhoittaa.
2. Liikkeelle lähtemisen seuraukset, esim. Katselmuksessa Oulussa viikonloppuna tavatut mukavat ihmiset koirineen
3. Ajatus vuodenajan vaihtumisesta, vaikkei se juuri nyt näytä tapahtuvan ikinä ever
4. Oman koiran kanssa edistyminen, kaikella tapaa
5. (Treeni)kavereiden edistyminen koiriensa kanssa
6. Tulet, missä vain tulisijassa tai muuten hyväksyttävissä rajoissa. Ei pyromania.
7. Kuivat villasukat
8. Suklaa ja muut nautintoaineet
9. Kampaajalla käynti eli punaisempi on parempi tukka
10. Lahjat, yllätyslahjat eniten, sellaiset jotka tulee kuin faxi Jäätteenmäelle (yllättäen ja pyytämättä)


Haastan Katin, Elinan,  JennynMinnan ja Riitan . Kaikki niin positiivisia ihmisiä, ettei kymmenen kohtaa ole edes haaste!


Viikonloppuna tosiaan Oulun Hiukkavaarassa sijoitusneiti Tsabantytär Loihakka Naltio Humppa "Iita" junnunarttujen 2./8 ja Tsabanpoika Loihakka Naltio Johka "Johka" 5./8. Molemmille siis punainen nauha (arvostellaan mätsärimeininki -suuntaisesti, joko sin tai pun, ja punaiset sijoitetaan, kaikki saavat kirjallisen arvostelun). Oulussa nähtiin myös Iitan ja Johkan isää Nukaa, ja perhepotrettiakin otettiin. Keli oli hankala, räntäinen, märkä ja kolea, mutta reissu kiva. 


Johkan omistaja Hanna esitti Iitan, niin minulla oli mahdollisuus katsoa kehän reunalta miltä Iitan esiintyminen näytti. Oikein kivaltahan se näytti, Iita on keveästi liikkuva ja kivasti kulmautunut, hyväturkkinen, avoin pikkuneiti. Sen käyttäytymisessä näkyy vahvan, vanhemman nartun kanssa eläminen. Meillä Pellossa Iitalla meni ensin sormi suuhun vieraassa ympäristössä vieraiden koirien kanssa, kun tuttua Lotta-narttua ei ollutkaan ratkomassa tilanteita Iitan puolesta. Oulussa Iita haukkui ensin Katselmus-alueella kaikki, mutta rauhoittui sitten äitinsä moodiin ja esiintyi suurimman osan ajasta oikein pirteästi ja rennosti. Varmasti kasvattava reissu kaiken kaikkiaan Iitalle! Itse asiassa omien ihmistensä kanssa Iita oli käynyt vielä seuraavana päivänä mätsärissä Rovaniemellä, joten on ollut neitikoiralla vauhdikas viikonloppu :)


Johka on kovasti äitinsä näköinen, hyvähermoinen, reipas ja avoin nuorimies, jonka arvostelussakin mainittiin erinomainen luonne. Operoidun polven vuoksi sen liikkeet ovat puutteelliset, joten parempaa sijoitusta ei luonnollisesti tippunut. Komea se on, hyväturkkinen ja vahvaluustoinen. Tsemppiä Hannalle edelleen kuntoutukseen!


Kellokas Heavy Joik "Halla" oli myös jo lauantaina paikalla piipahtamassa. Varsinainen energiapommi! Hallasta toivottavasti lisää myöhemmin ;)


Hallan nassu :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta

Passikuvia