Päivittelyjä

Oulunsalossa päivälenkillä, aurinko paistoi! Eikä tuullut, vaikka kuvasta niinkin voisi päätellä.


Kahden viikon treenipäivitykset kompaktina kokonaisuutena tässä:


-Rássilla rullailmaisu kunnossa, tosin paukautti valeilmaisun toiselle ukolle. Taisi valeilmaisun ottaa "suurin piirtein sinne päin", koska kävi ojassa piilossa olleen maalin suunnassa, muttei maalilla. Näytölle lähdettyään ei tietenkään löytänyt enää perille, joten etsi ukon ja toi rullan uudestaan (en ollut liinassa kiinni). Ensi kerralla kiinto pois ja irtorulla kahdelle ukolle, ja jokunen tyhjä? Rássi oli ihan liian korkeassa vireessä, se haukkui varmaan koko ekan piston juostessaan. Vasta viimeisellä pistolla työskentely oli tasaantunut normimeiningiksi. 

-Rássin pk-tottisryhmässä otettu joka kerta paikkamakuita kuplahallissa. Häiriötä ainakin riittää. Humiseva ja kaikuva halli, sekä treenikavereitten vinkulelut ovat pitäneet siitä huolen. Seuraaminen ok, vasemmalle kääntymisissä olen tehnyt sille hitaita kääntymisiä, koska se hyppii osan käännöksistä. Täykkärit ok. Seuraavilla kerroilla painotetaan vaihteeksi noutoja ja jääviä?

-Rássin tokot ovat paikkaistumispainotteisia, ruutua ja ohjattua otettu pari kertaa. Metskunouto viime viikolla kerran, ei muita noutoja myöskään pk-treeneissä. Paikkaistuminen etenee, muttei ole valmis.

-Tsabba on tehnyt tokoa hyvällä meiningillä. Halli ei häiritse sitä yhtään, eikä muiden koirien haukkuminen juurikaan. Tsabba on tehnyt tunnaria lukuunottamatta kaikki voi-liikkeet kerran/vko. Perjantain vuorolla oli pikkasen vaisumpi leikkimään, vaikka ihan ok tekikin mm. hyppy- ja tasamaanoudot. Luoksarin stoppi oli yllättäen taas hidas, joten yritin takapalkalla. Joo ei. Koira ei pysty liikkumaan kunnolla eteen, kun takamagneetti vetää liikaa. Seuraavalla kerralla huippuruokapalkka kentän reunalle ja lyhyt aktivinen treeni. Koskahan sen ilmois kokeeseen?

-tunnarit olohuonetunnareina läheltä (pakosta, ei ole liikkeelle täysmittanen olohuone). Virtaa on ollut molemmilla liikaa, joten olen palannut käyttämään lattialla rauhoitusnamia ennen kapuloita. Vanha, hyvä konsti toimii.

Rássi haluaa muistuttaa kaikkia villasukkien käytöstä näin talvisäiden tullen.


Sijoitustyttö Iitan haltijat käyttivät sitä lauantaina Rovaniemellä Sarkasella terveystarkeissa. Silmät&polvet ok, luustokuvat ovat menneet lausuttaviksi. Ilmeisesti toisessa kyynärässä on jotain luupiikkiä, mutta jää nähtäväksi (=lausuttavaksi). 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta