"Auto on turbo, kuski on urpo"

Liittyy asiaan :D

Kuvat Tarkatan -leiriltä 24.-26.5 2013 by Annina Tikka:ja Tarmo Aintila:Rássi sai synttärilahjaksi purra kahtena päivänä Jan Skogsterin hihaa, kirjaimellisesti koska omaa ei ole. Oli ekat purut Tarkatan -leiriä lukuunottamatta sitten kesän 2011. Synttäripuruista ei ole kuvia, ja ehkä hyvä niin ;) 

Kaksi liinaa (liikaa), liinojen (epätoivoinen) käyttö, ohjaajan (huono) motoriikka ja nopea koira ei ole oikein toimiva paketti. Tai just siihen pakettiin koiraa ei ohjaaja saanut. Muuten ois suunta ollut vartioinnin opiskeluun, koskapa puruote on mikä ja on ja sillä mennään. Plääh, ihan paska laji, sopii mulle yhtä hyvin ku agility eli ei lainkaan ;)

Pennut on punnittu madotuksen kunniaksi ja todettu kovin tasakokoiseksi porukaksi. Isoimmat pennut Käpälä (Varri) ja Piekka (Nemi) painoivat n. 500 gr enemmän kuin keskenään varsin saman painoiset kolme sisarustaan.

Nappisilmät In jail

Ja portit aukesivat!


Kommentit

 1. Pitäskö se Rassin nimi vielä vaihtaa Turboksi tai Dollariksi :)

  VastaaPoista
 2. Älä sie huoli! Jotenkin se puhelimessa kuultu oli kuin omasta treenipäiväkirjasta. Kaksi liinaa oli mullekin liikaa. Odota, kun pääset pois siitä toisesta, niin johan alkaa se Lyyti kirjoittaa.
  Sitten se on helppoa , ko heinänteko---melkein.
  Pentukuvaajan paika mun Guvaamossa olisi auki. Olisitko kiinnostunut! ;)
  Onhan nuo söpöjä villapallosia.

  VastaaPoista
 3. :D Joo, pitänee Dollaria vielä reeniä, jos siinä sivussa oppis itekki

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Pennut lähenevät viikon ikäpyykkiä