Menneen viikon uutiskatsaus

Äitiystohinoissaan Tsabba jätti 6 -vuotissynttärinsä juhlimatta viime lauantaina, ja lähteekin sen sijaan synttärijäljelle vasta tänään. Kepeistä/esineistä luvassa true herkkuja :)

Petäjä -pennut siis lähtivät emonsa hoteista kohti uutta elämää viikonlopun aikana. Lähtötunnelmat tässä:

Sijoitustytteli Unna

Vallaton poika Varri

Äitinsä tyttö Tyyne

Pörröinen Nemi

Karhunpoika Koda

Nappisilmät pikinokat eivät edelleenkään juuri kuvista erotu, mutta tunnelmat niinkin :) Toivottavasti pennuista saadaan kuulumisia matkan varrelta tänne blogiinkin. 
Oikein hyvää elämää pennuille toivon ja toivottelen!

Isommat koirat sen sijaan iloitsevat lattioille palanneista matoista, ja ehkä rauhastakin ;) Pennut lähtivät niin nopeasti 7 viikkoa täytettyään, ettei Rássikaan tällä kertaa jäänyt ikävöimään menetettyjä leikkikavereita kuten viimeksi Loihakka K-pentujen viimeisenä lähtenyttä porokoiraurosta. 

Rássin PAJÄ 8.6 jäi suureksi harmikseni väliin, koska se loukkasi vasemman etujalkansa jossain tuntemattomassa kohdassa metsäjäljellä. Maasto oli sen verran ryteikköistä, että varma en ole missä haveri sattui. Vuohisanturaa on loukannut ja rannettaan sen verran, että määrättiin viikon liikuntakieltoon. 

Taluttimessa ulkoilu alkaa jo toisena päivänä olla melkoisen haastavaa. Koira vaikuttaa palanneen nuoruusaikoihin ja tempoilee hihnassa kuin villivarsa ikään.

Harmittaa ihan vietävästi tuo avo:n missaaminen tässä vaiheessa kesää, seuraavia kokeita ei ihan heti ole tarjolla. Viimeinen kisanomainen jälkikin meni tietysti tosi hyvin. Nyt on heti jo sellainen ei-huvita-metsään -tunnelma. Mulla itsellä tuo treenimotska on niin sidoksissa suunniteltuihin koepaikkoihin. No, minkäs teet ja koira terveeksi, tietysti.

Tsabankin pitäisi varmaan treenailla tokoa, eikä jälkeä. Noin jos kokeita ajattelee. Se on vaan niin hauska jäljestäjä. Aivan pikkujäljen ajelin sen kanssa eläinkoemielessä viime viikolla ampumaradan vieressä juuri ukkosen alettua. Loppuun asti mentiin, vaikka vähän se pysähteli ja kysyi, että Really? Halusin katsoa pystyykö Tsabba keskittymään jälkeen äänihäiriössä, mutta onhan sille tietysti sen verran jälkeä tehty, että johan se jälkeä painelee vaikka ensin paukkui ja sitten jytisi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Pennut lähenevät viikon ikäpyykkiä