Lumi tuli ja meni, siis paluu pelloille!

Kuvat otettu viikko sitten lyhyenä talvisena aikana.Ensin jo näytti, että peltojälki tältä kaudelta oli ohi. Mutta niin kuin yleensä aina, ensilumi lähti vesisateiden myötä ja paluu pelloille oli taas ajankohtainen. Rássi kävi vähän Louella asti jälkiopissa, eli siis ohjaajaa enemmin kuin koiraa muistuteltiin siitä, mistä oikeastaan on kyse. Olin taas kerran päästänyt koiran valtaumaan jäljellä. Painetta vaan lisää Rássille, ja niinhän se alkoi jälki pellolla kulkea mallikkaasti.

Vaikea ymmärtää miksi ihan tietoisesti olen päästänyt sen metsässä varastamaan keppien ilmaisuiltakin omia aikojaan niin himoamalleen jäljelle. Sieltähän se kaikki vaikeus, liika vauhti ja epätarkkuus sitten alkaa.

Tsaban kanssa on itseksemme tehty kentälle menoja, ja liikkeitten välien palkkauksia. Tosin kokeisiin mennään näillä näkymin vasta keväällä. En ole ilmottautunut Lappalaisten syksyn hallivuorolle, joten esim. paikkamakuut on nyt suoritettu joko Rássin kanssa tai yksin. Olisi varmaan hyvä saada vähän kokeenomaisempaakin treeniä.

Turkki Tsaballa on kasvanut jo lähes täydeksi, rodun alkaa tunnistaa taas!

Ja loppuun Rássi hupailee agilitykepeillä vähän niinkö agilitykoirat ainaki. Vaihtelu virkistää, nääs.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Kuvaterveisiä Pietan penskoilta ja Kennelliitolta