Touhun viikonloppu

Loihakka Korpinmusta eli tutummin Jalo kävi Hyvinkäältä mutkan Oulussa. Samalla reissulla se ehti ihmetellä erkkarimeiningit, elämänsä toistaiseksi pisimmät ajomatkat ja Akuutin tutkimushuoneet. Silmät ja polvet ok (silmät Kaisa W. oli katsonut erityisen tarkasti emän retinopatiakuplien eli CMR:n vuoksi), ja kyynärät ja lonkat lähtivät Kennelliiton lausuttavaksi. Jalo on kovin mukavaluonteinen, vilkas ja suurikokoinen uros. Vuoden päästä varmaan alkaa jo näyttää millainen aikuinen, valmis uros siitä kasvaa.
Jaska kävi leikittämässä Jaloa, tai miten päin sen nyt ottaa. Ja menoa riitti!

Ai, se on tyttö!!
Sunnuntaina Jaska oli kuitenkin jo näyttelyhommissa pennut 5-7 kk luokassa.


Tuomarin (Perttu Ståhlberg) mielestä turkki, liikkeet ja rakenne ovat ok, kevyt nartun pää (vielä keskeneräinen toim.huom.), mutta valitettavasti häntä kiertyy liikkeessä selän päälle ;) Jeps, niin tekee :) Ja teki tietysti monilla muillakin erkkarikehässä juosseilla lapinporokoirilla.

Jaska esiintyi oikein hienosti ja energisesti kehässä, joten oikein mukava ensi esiintyminen pikkuneidille.

Mustat tytöt kävivät esittäytymässä Aila Lehmussaarelle niin ikään pennut 5-7 kk luokassa.

Unna

Kaikilla kolmella oli hyvin samanlainen arvostelu, hyvät kulmaukset ja ylälinjat, hyvät liikkeet ja turkit, hieman pitkät rungot ja kuonot. Tyyne ja Nemi mainittiin mukavanluonteisiksi ja Unna vähän ujoksi. Oli tosi mukavaa nähdä kasvatteja juoksemassa kehässä, vaikka aivan vain pentuluokka kyseessä olikin. Hyvät arvostelut, reippaita penneleitä ja aktiivisia omistajia :)

Unna

Tyyne, kuva Sini Nousiainen
Nemi
Tyyne ja Unna, kuva Sini Nousiainen
Nemi ja Anna-Stiina, kuva Sini Nousiainen

Kuva Sini Nousiainen


Lisää kuvia mustista tytöistäkin löytyy linkin takaa, eli Elina Seppäsen ottamia kuvia tästä :) Hienot liikekuvatkin on Elina napannut!

Lauantaina rotumestaruustokoissa mustien tyttöjen isän Jekun sisko Taiga avossa ja tyttärensä Lempi alossa voittivat molemmat luokkansa, melekosen hienoa, Heidi!

Tuomari Päivi Kivelä, liikkuri, Heidi ja Taiga


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tsekattuja

Passikuvia

Pennut lähenevät viikon ikäpyykkiä